DocentDe lessen worden verzorgd door Marion (1962). Op haar 17e is zij met yoga in aanraking gekomen. Ze werd er gelijk door gegrepen, kwam als het ware ‘thuis’. Sinds die tijd houdt zij zich intensief bezig met yoga en meditatie.

Haar leraren zijn o.a. Koos Zondervan die werkt volgens de Kashmir methode (http://www.kashmiryoga.nl), Gerold Guthman, Mukunda Stiles en Gert van Leeuwen. De invloed van deze leraren is in haar lessen terug te vinden. Haar werkwijze kenmerkt zich door enthousiasme en betrokkenheid. Belangrijk vindt zij de persoonlijke invulling van de yoga-beoefening en de vertaling ervan naar het dagelijks leven. Als docente is het haar wens om anderen de ontspanning, vreugde en welbevinden te laten ervaren die yoga kan brengen.

 

Marion heeft de vierjarige docentenopleiding gevolgd aan de Yoga Academie Nederland, heeft een docentenbijscholing gevolgd in Critical Alignment Yoga en is docente kinderyoga. Yogapraktijk Devi is aangesloten bij de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland.